KBO Kaatsheuvel verrast de leden

Overgenomen uit de Duinkoerier 12-5-2020

De leden van KBO Kaatsheuvel werden vorige week verrast met een zomerplant, vergezeld van de wens "Hopelijk zien we elkaar snel weer!"
afgeleverd door actieve leden, geheel volgens RIVM-regels. "Over de plant is nagedacht", zo meldt voorzitter Hermn van Gulik, die al tientallen
bedankjes ontving. "De begonia-planten zijn nog niet in bloei; de hoop is dat ze in volle vloei staan, zodra de corona-maatregelen weer ruimte
geven voor alle bijeenkomsten van de clubs van de KBO, zoals het kaarten, wandelen, gym, yoga enz. en de leden elkaar weer kunnen
ontmoeten voor hun activiteiten. Veel leden vallen, op basis van hun leeftijd, binnen de risicogroep, dus voorzichtigheid is geboden".
KBO bedankt !

Begonia met kaartje

KBO Kaatsheuvel en het coronavirus

Overgenomen uit De Duinkoerier 25-3-2020

Helaas maar wel begrijpelijk kunnen veel activiteiten door het coronavirus geen doorgang meer vinden.
Door de maatregelen die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zondag zijn genomen hebben wij als KBO Kaatsheuvel de volgende beslissing genomen.
Een vereniging met zoveel activiteiten voor de meest kwetsbare groep, gezien de leeftijd, hebben wij als, KBO Kaatsheuvel, alle sportactiviteiten, rikken en jokeren en het kaarten maken gecanceld.

De jaarvergadering die 20 maart gehouden zou worden is voorlopig uitgesteld tot 20 mei met de hoop dat het coronavirus dan geen roet meer in het eten gooit.
Voorzitter Herman van Gulik zal dus door het coronavirus aanblijven tot 20 mei.

Het uitstapje naar de Musical Anastacia wat 26 maart a.s. zou plaats vinden is gecanceld. Ook het Samen aan Tafel bij De Gildenbond van 24 maart is gecanceld.

Tot 6 april weten wij nu dat er geen activiteiten zullen zijn bij de KBO en voor na die tijd wachten wij als bestuur af hoe wij dan verder kunnen handelen.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte, probeer zoveel mogelijk contact te houden met elkaar via e-mail en telefoon.

Weet dat KBO Kaatsheuvel 8 opgeleide cliƫntenondersteuners en 4 opgeleide vrijwillige ouderen adviseurs heeft, weet ze te vinden in deze tijd van onzekerheid.

Het telefoonnummer dat u hiervoor mag bellen is 06-30419106 dit is van de heer Joost van der Wouw coƶrdinator van deze groep vrijwilligers.