Goedemiddag beste leden,
Heeft u de Passiespelen altijd al eens willen bezoeken. Dat is nu mogelijk met uw KBO vereniging.
De reis naar dit bijzondere spektakel in Tegelen staat gepland zondag 24 mei a.s.
De bus vertrekt deze dag om 12.00 uur vanaf het Anton Pieckplein waar wij ook terug komen tussen 19.30 u en 20.00 uur.
De reis is inclusief koffie/thee met Limburgse vlaai een pauzedrankje en het programma boekje.
Het spektakelstuk wordt opgevoerd in het Openluchttheater De Doolhof in het Limburgse Tegelen.
Meer informatie is verkrijgbaar bij de KBO leden, Leon van Boxtel, telefoon 06-57585162 en Karel Damen, telefoon 0416-276438.
Vrijdagmiddag 14 februari kunt u zich hiervoor ook laten inschrijven in onze locatie, kamer 1.17, 1e etage in Het Klavier.
Vanaf 13.30 uur tot 15.00 uur bent u van harte welkom.

1e buitenrepetitie Passiespelen Tegelen

Ook voor de Carnavalsmiddag 24 februari in de Gildenbond kunt u zich dan aanmelden.
Voor deze middag mag u eventueel ook het strookje met gepast geld inleveren bij Helma de Vries of Lia Leemans uiterlijk voor 17 februari a.s.
Vergeet u zich ook niet aan te melden voor;
Van Leder tot Schoen 19 februari in de Gildenbond
Jaarvergadering 18 maart in het Theater in Het Klavier.
Met vriendelijke groet, namens bestuur en activiteitencommissie,
Lia Leemans