Woensdag 30 oktober, het "Seniorenorkest De Langstraat en Omstreken"

Woensdag 30 oktober speelt het "Seniorenorkest De Langstraat en Omstreken" uit Kaatsheuvel, onder leiding van Nico Haneveld in Theater in Het Klavier.
Een concert dat in het teken staat van 750 jaar Heerlijkheid en 75 jaar Bevrijding.
Het programma is zoals altijd bij het Seniorenorkest gevarieerd met dansmuziek, medleys van bekende melodie├źn en marsmuziek.
Het bijzondere aan dit optreden is dat er een aantal stukken worden gespeeld die gecomponeerd zijn door Piet Bisselink, voorvader van een in Kaatsheuvel bekende familie.
Bisselink heeft als autodidact veel stukken geschreven voor harmonie├źn en fanfares, waaronder "Sirena" in Sprang- Capelle.
Enkele muziekstukken die op het programma staan, kunnen dan ook een jeugdherinnering zijn bij het publiek.

Theater in Het Klavier vind u aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel.
Waar de zaal voor u open gaat om 14.00 uur, het concert begint om 14:30 uur het Seniorenorkest speelt ongeveer twee keer 45 minuten.
De entree voor deze middag wordt u gratis aangeboden door het Seniorenorkest.
Tot ziens woensdagmiddag 30 oktober in Theater in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 Kaatsheuvel.

Seniorenorkest De Langstraat en Omstreken.

groepsfoto seniorenorkest