Activiteiten februari 2017

Samen uit eten bij Bosrijk, met rondleiding.
Heeft u altijd al eens een vakantiehuisje in Bosrijk (Efteling) van binnen willen zien? Donderdag 9 maart én woensdag 29 maart worden we om 18.00 uur verwacht bij het restaurant van Bosrijk. Aan u de keuze.
We beginnen met een rondleiding in enkele huisjes die op dat moment leeg staan.
Vervolgens gaan we terug naar het restaurant waar we gaan genieten van de Bosrijk Specials. De lekkerste ingrediënten, gecombineerd in één van de heerlijke familiepannen.
U heeft hier een keuze uit de Houthakkerspan of de Visserspan. Geserveerd met sausjes, frites en salade. Parkeren is mogelijk op het parkeerterrein bij Bosrijk.
De kosten zijn € 15,00 inclusief 1 kop koffie/thee.
Alle andere consumpties zijn voor eigen rekening.
Opgeven vóór 24 februari 2017 via strookje op pagina 19 van ons nieuwsblad
Er kunnen per keer max. 20 personen deelnemen.

Kaatsheuvelse Dorpskwis
Het is bijna zover, de Kaatsheuvelse Dorpskwis komt eraan. We hebben nog plaats voor enkele mensen die met ons mee willen doen op zaterdagavond 18 maart voor de quiz. Bent u een echte 'Ketsheuvelse' of vindt u het gewoon leuk om met deze dorpskwis mee te doen, meld je dan aan bij Karel Damen, 06-13611985. Samen met elkaar weten we vast en zeker vele antwoorden op de gestelde vragen. (uitslagavond 25 maart).

De Algemene Leden Vergadering in 2017 zal gehouden worden op woensdagmiddag 22 maart.
Maak in uw agenda alvast een aantekening. De uitnodiging met agendapunten volgt begin maart.
Samen met de uitnodiging ontvangt u dan ook de notulen van de ALV van 2016, het jaarverslag 2016, het financieel verslag 2016 en de begroting 2018. De notulen van de ALV van 16 maart 2016 kunt u al inzien op onze KBO-Kaatsheuvel website onder “Downloaden” daarna “Bestuursdocumenten”

Kaarten maken in het Klavier
In het nieuwe jaar komen wij weer gezellig bij elkaar om onze creatieve geesten te verruimen. Heeft U interesse voor het maken van mooie kaarten dan kunt U zich opgeven bij Ellie Fransen, tel:311332 of 06-81481417. Wij zien U graag komen het is altijd heel gezellig.
Dit jaar komen wij hiervoor bij elkaar in de KBO ruimte in het Klavier (1.17 of 1.18) op maandag 27 maart, 24 april, 29 mei, 26 juni, 31 juli (onder voorbehoud), 25 september, 30 oktober en 27 november.

Samen aan tafel "de Vuurhaard" donderdag 6 en 20 april Slimstraat 21 Udenhout.
De Vuurhaard is een opvanghuis voor vluchtelingen.
Zij bereiden voor ons een uitgebreide maaltijd volgens recepten uit hun eigen land. De kosten zijn € 10,00 p.p. inclusief 2 drankjes. Meer consumpties zijn € 1,00 per stuk. Er staat een bus om een kleine bijdrage in te doen voor het vluchtelingenwerk.
De ontvangst is om 17.45 uur met een drankje. Om 18.15 uur begint de maaltijd. Om 20.00 uur geven de fraters uitleg over het leven in de Vuurhaard. We gaan met eigen vervoer naar de Vuurhaard. We verzamelen om 17.15 uur bij de Werft op het parkeerterrein. Deelname €11,50 p.p. inclusief €1,50 p.p. voor het vervoer. De chauffeurs krijgen € 1,50 vergoeding per inzittende.
Omdat de fraters ruim vooraf willen weten met hoeveel mensen wij komen is het noodzakelijk om je nu al op te geven via het strookje op pagina 19 van ons Nieuwsblad, vóór 28 februari.